Ωράριο λειτουργίας Διαιτολογικού Γραφείου | Your Diet

5 Ιανουαρίου 2018by Σοφία Παπικινού
diaitologiko-grafeio.jpg

Το Διαιτολογικό γραφείο Παπικινού Σοφία, κατανοώντας τα ωράρια και τις απαιτήσεις των περισσότερων , απο σήμερα θα λειτουργεί με ραντεβού όλες τις ώρες τις ημέρας απο Δευτέρα έως Σάββατο ώστε να μπορείτε να βρείτε πάντα το ραντεβού που ταιριάζει στο καθημερινό σας πρόγραμμα χωρίς άγχος και πάνω απ`ολα χωρίς αναμονές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 2661401672 ή στο 6947801844 ή να στείλετε μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook τουλάχιστον 2 μέρες πρίν την επιθυμητή ημερομηνία. Επιπλέον υπάρχει πάντα η δυνατότητα για όσους δεν έχουν καθόλου χρόνο να επισκεφτούν το γραφείο ή για όσους δεν ζούν στην Κέρκυρα, της δίαιτας απο απόσταση μεσω skype σε πολύ προνομιακές τιμές!!Επισκεφτείτε το site του γραφείου στο www.yourdiet.gr και πηγαίνετε στην επιλογή <<ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ>> και ακολουθήστε τις οδηγίες. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσετε να καλέσετε.

Μην ξεχνάτε πως ο στόχος του γραφείου είναι να νιώσετε όσο το δυνατόν πιο άνετα και χωρίς άγχος να φτάσουμε στο επιθυμητό βάρος πάντα σεβόμενοι το προσωπικό σας πρόγραμμα και τις διατροφικές σας προτιμήσεις.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την προτίμηση που δείχνετε ενα χρόνο τώρα στο γραφείο μου, και σας εύχομαι ο νέος χρόνος να ικανοποιήσει ακόμη και τις βαθύτερες επιθυμίες σας!!

 

Διαιτολογικό γραφείο Παπικινού Σοφία, Κέρκυρα Διαιτολογικό γραφείο Παπικινού Σοφία, Κέρκυρα Διαιτολογικό γραφείο Παπικινού Σοφία, Κέρκυρα Παπικινού Σοφία Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος MSc

 

 

Με εκτίμηση, Παπικινού Σοφία Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος MSc

Σοφία Παπικινού

Επικοινωνία

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Παπικινού Σοφία

Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος MSc


Facebook

1 month ago

Διαιτολογικο Γραφειο Παπικινου Σοφια

Η πικρή αλήθεια για το βιοσυντονισμο και για τους γιατρούς που είπαν να το γυρίσουν στην <<εναλλακτικη>> ιατρική μπας και οικονομισουν κανένα ευρώ πάρα πάνω παίζοντας με τον πόνο των άλλων.. Είτε αυτός ο πόνος λέγεται απώλεια βάρους, είτε κάποια σοβαρή πάθηση.. Ευτυχώς τουλάχιστον ο συγκεκριμένος λέει πως δεν θεραπεύει τον καρκίνο.. Είπε να μην το πάει στα άκρα... Ελεος πια ειλικρινά!!! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Διαιτολόγος εν δράσει σε χρόνια covid19 😁😁😁😁 ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Διαιτολογικο Γραφειο Παπικινου Σοφια

🆘Λέτε να φταίει ο θυρεοειδής??
✔️Η απάντηση είναι όχι...
✔️Η δυσλειτουργια του θυρεοειδή μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του βασικού μεταβολισμου η σε αύξηση ανάλογα με το αν υπολειτουργει(υποθυροειδισμος), η αν υπερλειτουργει(υπερθυροειδισμος).
✔️Αυτό με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει σε μια ελαφρια αύξηση η μείωση βάρους της τάξης των 3 με 5 κιλών, που συνήθως οφείλονται σε κατακράτηση υγρών και όχι συσσώρευση λίπους.
✔️Με τη ρύθμιση του θυροειδους με τη χρήση θυροξινης, ο ασθενής επανέρχεται αμέσως στο βάρος του και μπορεί να χάσει έως και 10% του βάρους που έχει φθάσει άμεσα..
✔️ Το μόνο πρόβλημα που ίσως παραμένει σε κάποιον που έχει υποθυροειδισμο, είναι που δυσκολεύεται ίσως λίγο παραπάνω, να χάσει βάρος από κάποιον άλλο γιαυτό και καλό είναι να προσέχει πάντα τη διατροφή του.
✔️Συνεπώς, το έχω πάρει 30 κιλά επειδή έχω θυρεοειδή δεν ισχύει σε καμία περίπτωση..
✔️ Υπάρχει θεραπεία και φυσικά υπάρχει λύση, όπου όλοι οι άνθρωποι με δυσλειτουργια του θυρεοειδή μπορούν να έχουν φυσιολογικό βάρος ♥️
... See MoreSee Less

View on Facebook

Google Maps