

CHEESECAKE ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙ!
- Υλικά για 1 μερίδα:
Βάση:
3 κ.σ. νιφάδες βρώμης
1 κ.σ. κεφίρ
(τα βρέχω μαζί να μαλακώσουν)
Κρέμα:
2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
1 κ.σ. τυρί κρέμα light
(ανακατεύω καλά για να γίνει βελούδινη)
Topping:
1 κ.σ. αποξηραμένα κράνμπερι (σε χυμό μήλου)
1 κ.γ. λιναρόσπορο κοπανιστό
Οδηγίες: Στρώνω τη βρώμη με το κεφίρ στον πάτο του βαζακιού . Προσθέτω την κρέμα. Ολοκληρώνω με το topping. Το βάζω ψυγείο από το βράδυ και το απολαμβάνω το πρωί.
Tip:
Το κεφίρ και ο λιναρόσπορος βοηθούν πολύ στην πέψη και στη ρύθμιση του εντέρου!
Πλούσιο σε πρωτεΐνη, προβιοτικά, φυτικές ίνες και καλά λιπαρά, ιδανικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τη γεύση!
Θρεπτική Ανάλυση (κατά προσέγγιση ανά μερίδα):
Θερμίδες: ~200 kcal
Πρωτεΐνη: ~9-10 g
Υδατάνθρακες: ~22 g (εκ των οποίων φυσικά σάκχαρα ~5 g)
Λιπαρά: ~7 g (εκ των οποίων κορεσμένα ~2 g)
Φυτικές ίνες: ~4 g
Περιέχει: ασβέστιο, προβιοτικά, Ω3 λιπαρά οξέα (από το γιαούρτι, κεφίρ και λιναρόσπορο)
